Oproep voor een interview

OPROEP VOOR EEN INTERVIEW -> inmiddels zijn alle interviews afgerond dd 7/5/2017.
Niet-Westerse allochtone vrouwen met PREMENSTRUEEL SYNDROOM over hun mening, hun ervaringen en hun voorkeur voor de behandeling van PMS.

Wij doen onderzoek naar de beleving van vrouwen met klachten die alleen optreden vlak vóór de menstruatie, het premenstruele syndroom. We hebben al vele reacties gehad, dank daarvoor! Om een diverse groep vrouwen te spreken zijn wij nu nog op zoek naar allochtone vrouwen met een niet-Westerse achtergrond met PMS-klachten.

Wij willen graag met u bespreken, hoe u uw klachten beleeft, wat u er zelf aan doet of welke behandeling u krijgt of hebt gekregen. Ook willen we graag weten op welke manier u hier het liefst voor behandeld zou willen worden.
Wij willen daarom heel graag in contact komen met niet-Westerse allochtone vrouwen, die deze klachten hebben, of hebben gehad en die bereid zijn om mee te werken aan een interview.

U bent geschikt voor een interview wanneer uw leeftijd ligt tussen 18 en 50 jaar. Het interview wordt persoonlijk afgenomen en zal ongeveer 60 minuten duren. Het gesprek vindt plaats op een door u gekozen plaats. De interviews worden geheel anoniem verwerkt.

Door dit onderzoek willen wij meer te weten komen over de behandeling van uw klachten, die veilig is, eenvoudig is om te doen, maar ook doeltreffend.
Dit onderzoek gaat uit van de afdeling Vrouwenstudies Medische Wetenschappen van het Radboud Universitair Medisch Centrum.

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Labots, via e-mail interviewpms@gmail.com. Bent u bereid om mee te werken aan dit onderzoek meldt u aan met een e-mailbericht met uw

naam, uw telefoonnummer, adres en woonplaats aan interviewpms@gmail.com.

SM Labots-Vogelesang, huisarts onderzoeker
Supervisie: Dr. T.A.M. Teunissen, Em. Prof. Dr. Toine Lagro-Janssen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *